Despre noi

FIECARE BUSINESS ARE
POVESTEA LUI

Ca profesioniști, trecem constant prin momente în care simțim că vrem mai mult. În cazul nostru, a fost mai întâi momentul în care am început să filmăm, apoi acela în care am vrut să învățăm editare, post-producție, animație și efecte video. Acum, am pus toată priceperea și pasiunea pentru imagine în realizarea materialelor video de la idee, concept până la produsul final, totul pentru a ajunge la un rezultat perfect pentru client.

Am acumulat experiență. Punem mai multe întrebări. Cercetăm fiecare detaliu. Folosim tot ce am învățat în fiecare proiect, iar în toate poveștile încercăm să ne depășim limitele atât creativ, cât și tehnic. Și reușim!

FACEM BINE
CUM ȘTIM NOI MAI BINE

Mai mult

Videografia înseamnă să intervii în realitate cu camera, să o captezi, decupezi, mixezi sau interpretezi după bunul tău plac. Art Club a apărut atunci când am luat hotararea să intervenim cu camera în realitate, pe bune. Să intervenim în viețile unor oameni și să le schimbăm așa cum știm noi mai bine, cu camera în mână.

Asociația Art Club este o organizație non profit, atestată ca întreprindere socială. Obiectivul nostru este să îi ajutăm pe cei din categoriile defavorizate, din fondurile obținute de asociație prin serviciile de fotografie și videografie oferite, din cursurile organizate pentru cei care vor să îmbrățișeze pasiunea noastră sau din redirecționarea unui impozit sau donații.